anglèscatalàespanyolfrancès
Cal Pallarés
Noves de Segre - La Seu d'Urgell (Lleida)
 Tel. 973 40 20 45
info@casaruralpallares.com
Could not write Counter fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG file

Visites culturals

A banda d'experimentar tota l'oferta esportiva que ofereix l'entorn natural de Cal Pallarés, també és recomanable perdre unes hores visitant diferents poblacions de la zona, ja que amaguen al seu interior una forta càrrega cultural:

  • Valldarques: És un petit i encisador poble on hi viuen només 12 habitants. A banda d'explorar els espais naturals de la seva Vall, també hi podem trobar l'església romànica de Sant Romà, la capella de Santa Maria de Remolins i la mateixa rectoria.

  • Coll de Nargó: A més de visitar l'església romànica de Sant Climent o el Museu dels Raiers, podem gaudir de la seva gastronomia típica o comprar diversos productes alimentaris característics de la zona (coca, pastissos, carn, embotits, etc...).

  • Gavarra, Montanissell, Sallent i Els Prats són altres petits nuclis de població on hi podrem trobar i admirar les seves esglésies romàniques, així com també els seus bonics entorns.

  • La Seu d'Urgell: Capital de la comarca de l'Alt Urgell. A més de visitar la Catedral, el seu Museu i el centre històric, podem aprofitar per anar de compres pels comerços de la ciutat i gaudir de les instal·lacions esportives i Olímpiques del Parc del Segre.


Cal Pallarés té una capacitat màxima per a 14 persones, disposa de jardí ampli, així com d'una zona lúdica amb gronxadors i hamaques per a gaudir en companyia dels més petits. Està construïda sobre pedra càlida y rehabilitada amb uns interiors excepcionals.Montiline 14 , SL - LLicència 1434 - L-000279