anglèscatalàespanyolfrancès
Cal Pallarés
Noves de Segre - La Seu d'Urgell (Lleida)
 Tel. 973 40 20 45
info@casaruralpallares.com
Could not write Counter fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG file

Descripció

El primer que es trobarà el visitant quan faci les primeres passes per Cal Pallarés és l'espectacular jardí que envolta la masia. Emmarcada enmig de la natura verge del Parc del Segre, i amb unes esplèndides vistes sobre el seu riu, Cal Pallarés sorprèn al visitant amb una façana revestida de pedres càlides que no fan sinó albergar una clàssica però rehabilitada masia de pagès.

A la planta baixa, travessant el bonic porxo de l'entrada, trobem les dues primeres  habitacions, una d'elles, amb bany complert. Pujant les escales, a la segona planta, es distribueixen tres espaioses habitacions més (una d'elles, en forma de suite), una cuina amb llar de foc, un  menjador-sala d'estar, i un bany.

El menjador dóna accés a una àmplia terrassa orientada cap el sud, amb vistes sobre el riu Segre. La casa està voltada d'arbres i prats verds, d'un jardí amb gronxadors i hamaques des d'on gaudir i assaborir l'aire fresc i rehabilitador dels Pirineus. Té una capacitat màxima per a 14 persones i hi ha la possibilitat d'adquirir productes autòctons de la zona (recomanable la llet de vaca del Pla de Sant Tirs).

Casa rural + Andorra = Pallares   

Casa rural Andorra, casa rural per a Andorra, casa rural amb Andorra, casa rural Andorra


Cal Pallares

Montiline 14 , SL - LLicència 1434 - L-000279